• Русский
  • English
  • Deutsch
  • 中國
  • Türkçe
  • العربية

Geçici olarak ikamet eden yabancı vatandaşların tescili

Visas for the country


 


Yabancı çalıştırma izinleri

 

 

Mevzuatlar

Dünyanın farklı ülkelerine Seçme ve rezervasyon turları

Tıp Sigorta
 


Havaalanından transfer

Güney Kore Tedavi




Şirketimizin avantajları – talebinizin incelenmesinde ve en iyi şekilde yapılmasında kalifiyeli bireysel yaklaşım!

Biz Size maksimum şekilde faydalı olacak şekilde şahsi talebinizden giderek amaçları belirleriz!

Biz talebiniz en etkili şekilde yapılması için düzenleyici yasalara dayanırız!

Biz profesyonelliğimiz sayesinde optimum sonuca ulaşırız!

PROFESYONEL GÖRGÜ

HIZLI YAPTIRMA

YÜKSEK NETİCE ALMA



KAZAKİSTAN VİZE İŞLEMLERİ


Tüzel kişiler veya bireysel girişimciler, vize işlemleri/hizmetleri için, Almatı ve Astana şehirlerindeki Göç Emniyet Müdürlüğü’ne, (bundan sonra İçişleri Bakanlığı) bu yılda ilk başvuranlar, davetiye kaydı için, aşağıda yazılan evrakları sunmalıdır:

  • 1.Tüzel kişi ya da bireysel girişimcinin devlet kaydı ile ilgili sertifikanın fotokopisi; tüzel kişi ya da bir patentin tüzük kopyası;
  • 2. Evrakların teslimi için, kendi temsilcisine verilen vekaletname veya tüzel kişinin buna bağlı kararnamesi.
  • 3. Kabul edecek taraf, Yönetim Kurulu üyelerinin daveti talebinde bulunanlar için- Yönetim Kurulu üyeleri seçimine ilişkin, Genel Toplantı protokolünün bir kopyası.
  • 4. Yabanbı turistleri davet edecek taraf için, yerli icra organları tarafından verilmiş bir tur öperatör faaliyeti için bir lisans ya da devlet kayıtlı seyahat acenteleri tarafından verilmiş bir öze.
  • 5. Eğitim almak amacıyla gelecek kişiler için, kabul edecek taraf, eğitim faaliyeti üzerinde çalışmak için Kazakistan Cumhuriyeti eğitim alanındaki yetkili organ tarafından verilen bir.
  • 6. Tedavi, tıbbi muayene veya konsültasyon amacıyla gelecek kişiler, tıp faaliyeti için Kazakistan Cumhuriyeti tıp alanındaki yetkili organ tarafından verilen bir lisans almalıdır.

Yabancı vatandaşlar ve vatandaşlığı olmayan kişilerin davetiyesi için:

  • 1. Pasaportun taranmış versiyonu.
  • 2. Pozisyonları gösteren iş yeri.
  • 3. Kalıcı adresi
  • 4. Vizeyi alacak yer
  • 5. Kalacak dönemi

Vizeyi, bulunduğunuz bir ülkede, sadece şimdilik o ülkede bulunmuş olduğunuz halde alabilirsiniz.


Geçici bir sürede kalacak yabancı vatandaşları kayıt yaptırmak hizmeti - 7000 tenge.

  • 1. Yabancı vatandaşın ya da vatandaşı olmayan yabancı kişinin kimlik belgesi ve Kazakistan Cumhuriyetine girebilmesi için vize.
  • 2. Kazakistan Cumhuriyeti sınırının kontrol kapılarında, Milli Güvenlik Komitesi Sınır Hizmeti görevlileri tarafından verilmiş, sınırı geşmiş halindeki bir göç kartı.

VİZE İŞLEM FİYATLARI


«B» kategorisi

İş amaçlı vize

Vize türü

Ziyaret amacı

Çeşitlik

Vizenin geçerlilik süresi

Kalma süresi

Fiyatı, tenge

В1

1) Konferanslarda, sempozyumlarda forumlarda,sergilerde,konserlerde, kültürel,araştırma,spor ve b. eylemlerinde katılanlara

2) Toplantı katılımcıları,yuvarlak masa toplantıları,sergi katılımcıları.

tek

90 güne kadar

60 güne kadar

30 000

çoklu

180 güne kadar

Her girişte en fazla 60 gün

В2

1) Ekipmanın teknik bakımı, onarım işleri ve montaj amacıyla gelen kişiler

2) Danışmanlık ve denetim hizmetleri sunmak amacıyla gelen kişiler

tek

90 güne kadar

30 güne kadar

30 000

çoklu

180 güne kadar

90 güne kadar

В3

1) Sözleşme imzalamaya, görüşmeler için gelen kişiler;

2) Kurucuları ya da yönetim kurulu.

tek

90 güne kadar

30 güne kadar

30 000

Turizm için vize

В12

Turist olarak Kazakistan Cumhuriyetine gelen kişiler

tek

90 güne kadar

30 günden fazla değil

30 000

İş için vize

C3

Kazakistan Cumhuriyetinde bulunan veya buraya iş yapmaya, çalışmaya gelecek kişiler ve onların aileleri için.

tek

90 güne kadar

Tüm vize süresi

Talebinize bağlı

çoklu

 

3 yıla kadar ( MFSA katılımcılarına– en fazla 5 yıl) veya karar süresine bağlı

Tüm vize süresi

Talebinize bağlı

C5

iş göçmenler

tek

90 güne kadar

Tüm vize süresi

Talebinize bağlı

çoklu

 

2 yıla kadar (etnik kazaklara 3 yıla kadar)

Tüm vize süresi

Talebinize bağlı


KAZAKİSTAN İÇİN
SİPARİŞ VISA sadece 5 gün

SİPARİŞ VER VISA

KAZAKİSTAN CUMHURİYETİNE YABANCI İŞCİ ALMAK İÇİN ÇALIŞMA İZNİ


Çalışma iznin almak, evrakların doğru düzgün toplanmasına ve hazırlanmasına, iyi bir şekilde verilen danışmanlık hizmetlere ve hizmet veren şirketin bu alandaki tecrübesine bağlıdır.
TOO «Migratsia.KZ» baro şirketi olarak yabancı işcileri buraya davet etmek isteyen müşterilere hukuki hizmet sunmaya hazırdır.Yabancı işcilere çalışma izni yetkili organlar tarafından alınacaktır.


Çalışma izni için gereken evraklar dizimi:

  • → İstihdam merkezi’ne başvurmak.
  • → Yabancı işcileri işe almak için evrakları toplamak ve teslim etmek.
  • → İşverene çalışma iznin almak için danışmanlık hizmetleri.
  • → Çalışma iznin değiştirme ve yenileme.

Çalışma izni alma adımları:

1. LLP "Migratsiya.KZ" ile yabancı iş gücünü davet etmek amacıyla, çalışma izni almak için ve de yasal hizmetlerin sağlanması için sözleşmenin imzalanması;
2. İşverenden, izin almak için gerekli olan evrakların hazırlanması;
3. «Migratsia Kz» uzmanı tarafından hazırlanan, kurulmuş bir formun üzerinde, yetkili organlara gerekli olan evrakların imzalanması ve teslim edilmesi;
4. Yetkili organ tarafından evraklar kabul edildikten sonra 7 iş günü içerisinde, yabancı işciyi işe almak için komisyonun tavsiyesi ile, karar verilecektir.(Komisyonda birinci yönetimciler ya da onların yardımcıları bulunmalıdır);
5. Karar kabul edildikten sonra, işverene 1 iş günü içerisinde Yetkili organ tarafından yazılı bir türde karar sonucunu bildirmelidir;
6. İşveren yazılı türde bildirildikten sonra, 10 iş günü içerisinde izin verilmesi için ödeme faturasının kopyasını vermesi lazımdır;
7. Yetkili organa evrakların kopyaları verildikten sonra 3 gün içerisinde çalışma izni alınacaktır;
8. İçişleri Bakanlığı-Göç Emniyet Müdürlüğüne, vize işlemleri için başvurmak;
9. Kazakistan Cumhuriyeti Elçiliğinde iş vizesin almak.

Çalışma izni en azından 15 iş günü içerisinde hazır olacaktır.

Kalıcı müşteri %10 off!

Ek sorular:



YASAL - YASAL EYLEMLERİ




For visa support to the Republic of Kazakhstan is required View
Classification of visas in the Republic of Kazakhstan View
The Constitution of the Republic of Kazakhstan View
Who can become a citizen of the Republic of Kazakhstan? View
On approval of the Consular charter View
On approval of rules for issuing visas View
Making the invitation of the Republic of Kazakhstan on private and official business View
On the Legal Status of Aliens View
List of documents for obtaining a residence permit of the Republic of Kazakhstan View
The list of documents for renewal and issuance of exit visas in the Republic of Kazakhstan View
Confirmation of solvency in the Republic of Kazakhstan View
Obtaining permits for permanent residence in the Republic of Kazakhstan, foreigners and stateless persons View
Rules on the registration of immigrants in Kazakhstan View
Rules of entry and stay of immigrants in Kazakhstan View
Rules of entry and exit of foreign citizens in the Republic of Kazakhstan View
Acceptance and renunciation of citizenship of the Republic of Kazakhstan View
Registration of foreigners and stateless persons temporarily residing in the Republic of Kazakhstan View
List of embassies and representations of the Republic of Kazakhstan abroad View
The list of countries exempted from visa support to the Republic of Kazakhstan View
The visa regime of the Republic of Kazakhstan with other countries View
Law on Refugees of the Republic of Kazakhstan View
Law of the Republic of Kazakhstan on migration View






Dünyanın farklı ülkelerine Seçme ve rezervasyon turları


Eğer istek ve ihtiyaçlarına göre tur seçmenize yardımcı olacak deneyimli personel hazır. Bireysel ve bitmiş turlarda ek olarak, size seyahat hizmetleri bir dizi sunmaktan mutluluk duyuyoruz:

- geziler

- Mağaza turları

- Yolculukları

- Medikal turizm ve diğerleri.

Ekibimiz karşılamak ve en zorlu turist uygulamaya hazır! Biz sizi bekliyor!



КОНТАКТЫ




İletişim (Astana)

Kazakistan Cumhuriyeti, Astana, 010000, Zheltoksan caddesi 42, ofis 210 (Art Hotel Astana Otel)

+7 7172 39-45-75
+7 7172 28-66-30
+7-707-537-08-55 (Kanat) vizeler üzerinde yöneticisi
migration.kz@gmail.com

Biz harita üzerinde

Astana

© 2018. Her hakkı saklıdır.

Яндекс.Метрика